Commentaren: 7
 • #7

  Marijke (donderdag, 02 maart 2017 20:51)

  Hallo Hillie en Niels,
  Storm is inmiddels een half jaar oud en woont nu bijna 3 maanden bij mij. Al is het dan al even geleden dat ik Storm bij jullie heb opgehaald, wil ik jullie toch nogmaals hartelijk danken voor dit lieve bijzondere katertje. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan de bezoekjes die ik jullie heb gebracht nadat Storm was geboren. Naast jullie gastvrijheid, wat ik erg waardeer, was het ontzettend fijn om te zien hoe liefdevol jullie met het poezenvolk om gingen. Jullie hebben jullie liefde echt kunnen overbrengen op Storm, hij heeft zo'n zacht en lief karakter. Hij vindt het dan ook erg fijn om geknuffeld te worden en neemt daar elke ochtend uitgebreid de tijd voor, hij is zo teder. Hij komt graag op schoot liggen om geknuffeld te worden om vervolgens lekker te gaan slapen. En wat is het een knap kereltje geworden met zijn mooie ogen en superzachte mooie vacht. Jullie, en moeder Ushi, kunnen trots zijn op jullie werk want zonder jullie goede zorgen was Storm niet geworden wat hij nu is. Hartelijke groeten en een dikke vette knuffel en pootje van Storm. Hopelijk tot ziens.

 • #6

  Anja en Marion (donderdag, 29 oktober 2015 11:38)

  Ook al komen we helemaal uit Maastricht....we hadden er graag ritjes naar Almere voor over om jullie te leren kennen en de katten-familie te bekijken! Midden in een verhuizing en een prachtige baby van 6 weken, mooie volwassen echt lieve katten en ook nog 3 beeldige kittens...zo was onze kennismaking met jullie! Maar jullie namen alle tijd voor ons, hadden zelfs soep en broodjes!!!! We hebben genoten van de kittens en kozen de lilac Suzy Sue...een heerlijke knorrende poes!!! Inmiddels hebben we haar 4 weken en is ze helemaal ingeburgerd! Ze is ontzettend speels en een boefje...., bloedmooi en heeft een heel lief karakter! Jullie hebben er heel sociaal poesje van gemaakt en daar zijn we erg blij mee!! We houden beslist contact met jullie en komen graag volgende zomer jullie nieuwbouw-woning bekijken! En als we weer een kitten willen wachten we graag tot jullie weer lieve knorrende bolletjes hebben! XXX van ons en een poot van Suzy.

 • #5

  Gerda en Jurrie (maandag, 26 oktober 2015 19:16)

  hai Hillie en Niels

  we willen jullie nog heel erg hartelijk bedanken voor onze bruine katertje Semmy een boef in ons huis.zo is hij erg gek op de vaatwasser en kastjes en ook erg gek op onze valkparkiet hij kan heel erg goed eten en is inmiddels de 2 kilo gepasseerd.we beginnen zijn geluidjes te kennen die hij geeft als hij weer iets van plan is.kleine muisjes is hij dol op en komt het steeds terug brengen.
  jullie zijn echte toppers zoals jullie met de kittens om gegaan zijn en niet alleen dat maar ook voor ons als koper wordt je er gastvrij ontvangen je krijgt zelfs pepernoten mee voor onderweg naar huis in de auto zo lief!nogmaals heel erg bedankt ook namens Semmy.hartelijke groetjes uit Rhenen.

 • #4

  Roek, El en Charlize (woensdag, 23 juli 2014 13:42)

  Wij hebben onze kitten nu twee weken in huis (geb. 1 april) via de Reptons. Wat een genot om te zien hoe serieus en liefdevol deze cattery hun taak opneemt. Een ware aanrader als je zeker wilt zijn dat je kitten uit een goed nest komt!
  Hillie en Niels, bij deze onze grote dank voor de heerlijke tijd die Dushi bij jullie gehad moet hebben! We genieten elke dag van haar aanwezigheid, speelsheid en knorrende gezelligheid.

 • #3

  Nicole & Alex en kids (zaterdag, 19 juli 2014 20:14)

  Hoi Hillie en Niels,

  Jip is een heerlijke lieverd die ons al op vele kopjes en spinpartijen heeft getrakteerd. Zelfs zijn speciale geluidje hebben we al gehoord. ;-) Jip is nu rustig de rest van de woonkamer aan het verkennen. En af en toe roept hij ons als hij weer iets spannends gaat doen. Jip laat i.i.g. nu al zien dat hij een ontzettende lieverd is. Heel erg bedankt voor de goede zorgen van Jip de eerste maanden en voor de gezellige gastvrijheid.

  Lieve groet van ons

 • #2

  David & Cita (donderdag, 03 juli 2014 23:36)

  Sorry voor de 2 spelfoutjes..
  Dushi moet uiteraard Ushi zijn en 6-long moet 6-ling zijn :-D

 • #1

  David & Cita (donderdag, 03 juli 2014 23:30)

  Een lieve groet vanuit Brabant en een dikke knuffel voor alle katjes! Wij verheugen ons op het moment dat we Siebe op kunnen halen.. Kijken er echt enorm naar uit!
  Niels & Hillie tot nu toe al enorm bedankt voor de geweldig goede zorgen en de enorme gastvrijheid! Dit is jullie eerste nestje, jullie hebben het geweldig gedaan samen met Dushi. Moet je eens kijken wat een prachtige 6-long jullie groot hebben gebracht?! Iets om enorm trots op te zijn. DeReptons is echt een geweldige cattery!!! Nogmaals alvast bedankt voor alles..

  Groetjes, David & Cita